Training voor jongeren


Paarden hebben een hoog ontwikkeld bewustzijn voor alles om hen heen. Als kudde- en vluchtdier, hebben zij als geen ander wezen geleerd wat het belang is van samenwerking, (non- verbale) communicatie en leiderschap. Paarden zijn intelligente en emotioneel sensitieve wezens. Een paard leeft per definitie in het hier en nu en zal jouw gedragingen objectief en eerlijk, ook al is dit soms confronterend, aan je spiegelen.

Juist door deze eigenschappen kun je, door het werken met een paard, op een ervaringsgerichte manier, van een paard leren. Door het uitvoeren van verschillende activiteiten met een paard, kun je direct zelf ervaren en over je zelf leren. Zo kun je bijvoorbeeld zelf ontdekken wat voor jou werkt en waar jij je prettig(er) bij voelt in bepaalde situaties.
In deze training kun je zelf ervaren hoe het is om te leren met, van en over een paard. Het laat je het belang van (non) verbale communicatie ervaren en geeft inzicht in hoe je dit effectief(er) kan toepassen in je dagelijks leven. Het geeft je de mogelijkheid om te werken aan de verbinding met je zelf en je omgeving.

In deze training ben je onder begeleiding individueel aan het werk met één van de paarden.  En wordt er veel aandacht besteed aan het ervaren van je eigen kracht.

 

 

Kosten: 350 euro

Frequentie: 5 keer ander half uur zelf in te plannen

Voor wie: jongeren die moeite hebben hun draai te vinden in de maatschappij om wat voor reden dan ook

 

 

Larissa